Bric Brac in de Struytse Hoeck


Start
Binnenmarkten
Bric  Brac
Inschrijven
Regelement
Brandweer Voorschr.
De Organisatie
Links
Email

Op de zondagen op de zondagen 2 juni, 7 juli, 4 augustus en 1 september 2019 worden weer de Bric a Brac markten gehouden op de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis.

 

Op het plein bij de apotheek wordt een speciaal gedeelte word gereserveerd voor deze markt.

Je kunt hier brocante, curiosa, artikelen uit grootmoedertijd, zolderopruimingen en tal van andere veelal gebruikte goederen vinden.
Ook hobbyisten die door hen zelf vervaardigde artikelen willen verkopen, etc. kunnen inschrijven voor deze markt, het gaat dan om unieke artikelen of kleine, ambachtelijk vervaardigde series en dus niet om massaproductie!

Lekker chaotisch, gezellig en alles door elkaar.

 

.
Voor meer informatie, tel 0181 313742 of op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/markten.kwekel


Bric Brac is een uit het Frans afkomstige uitdrukking die betrekking heeft op een verzameling van allerhande, meest goedkope, kleine voorwerpen en snuisterijen die doorgaans niets met elkaar van doen hebben.
Het woord betekent zoiets als van hier en van daar ofwel: overal vandaan gesleept.
De voorwerpen waar het om gaat hebben in het algemeen geen of nauwelijks gebruikswaarde meer, maar dienen ertoe om b.v. het interieur te verfraaien.

Of je nou simpelweg voor tweedehands spullen gaat of meer op zoek bent naar antiek, brocante en curiosa: er is voor ieder wat te snuffelen tussen de kunst en kitsch en allerhande bruikbare oude spullen.

De vlooienmarkt in de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 12.00 tot 17.00 uur (opbouw vanaf ca. 10.00 uur).
De toegangsprijs is gratis

De huurprijs voor een kraam op de Struytse Hoeck Snuffelmarkt bedraagt 25,00, voor een eventueel afdekzeil aan de achterkant van de kraam dient zelf gezorgd te worden..

N.B. bij de de Struytse Hoeck Bric Brac brocante markten worden alleen marktkramen verhuurd, grondplaatsen zijn niet toegestaan.
Ook kan de auto niet achter de kraam 


Grotere kaart weergeven